La revista més vital

1r concurs de relats breus ‘Busseja la ciutat’

Organitzat per EMT València, Edicions del Bullent i la revista Descriu

Descripció del concurs:

Què penses quan vas en bus? Què pensen els altres viatgers? T’has preguntat alguna vegada d’on vénen, o on van? Has mirat mai per la finestra i has tractat d’imaginar el que ocorre a l’altra banda?

Cada viatge en autobús per la ciutat pot ser l’inici d’una nova història. El bus ofereix una finestra al paisatge urbà, amb els seus carrers i carrerons, edificis alts i casetes amb balconada, la calçada d’asfalt i els fragments de l’horta que encara resisteix. Milers de persones transiten cada dia per aquest mosaic, i moltíssimes ho fan a bord d’un autobús, soles o acompanyades, en silenci o xerrant pel mòbil, amb pressa o amb son, de bon matí o en l’últim trajecte de la nit.

El concurs Busseja la ciutat organitzat per EMT València, Edicions del Bullent i la revista Descriu, és la teua oportunitat d’explorar aquesta experiència tan urbana i plasmar-la per escrit. Els participants han d’escriure un relat d’entre 500 i 1.500 paraules relacionat amb el fet d’anar en autobús i penjar-lo en la revista Descriu. El termini de presentació es entre el 9 de novembre de 2017 i el 14 de desembre de 2017.

Logo           Resultado de imagen de más              Resultado de imagen de más    

Com presentar un relat:

Cal registrar-se en la web www.descriu.org, omplir el formulari amb les dades personals i aportar un telèfon de contacte. Puja el relat a l’espai reservat per al concurs seleccionant com a categoria “Concurs Blc”. El relat s’acompanya d’una imatge segons l’estil de Descriu. Comprova que el relat apareix en l’espai EMT-Bullent de www.descriu.org. Difon el relat per les xarxes socials per a augmentar les possibilitats d’aconseguir el premi del públic.

Premis:

  1. Premi del jurat: 500 €, un abonament nominatiu anual per viatjar en EMT València i 7 llibres guanyadors del Premi Soler i Estruch editats per Bullent*.
  2. Premi del públic per al relat que més M’agrada (corets) haja aconseguit en la web de Descriu: 300 €, un abonament nominatiu anual per viatjar en EMT València i 5 llibres guanyadors del Premi Soler i Estruch editats per Bullent*.
  3. Accèssits: els 8 relats que passen a la valoració del jurat i no siguen premiats rebran un paquet amb els llibres La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal i Juan i Vestida de lluna, d’Elvira Cambrils Miralles, d’Edicions del Bullent*.

*aquest títols podrien canviar en cas que no hi hagués existències.

 

Bases del concurs “Busseja la ciutat” (Blc), 2017.

 

Participa en el concurs

Temps de lectura: 2 minuts

5+

També ha agradat a:

  • avatar
  • avatar

Deixa una resposta