La revista més vital

Això era un poble al costat d’un bosc…

Aquesta novel·la, catalogada de misteri i suspens, és la primera escrita per C. J. Tudor i sembla que ha sigut un best-seller en diverses llengües. La trama oscil·la entre fets actuals en un poblet d’Anglaterra, amb els protagonistes d’una quarantena d’anys, i allò que va passar trenta anys enrere, quan eren preadolescents.
Tot comença amb algú que es troba el cap d’una persona entre la fullaraca del bosc, i se l’endú. Quan Ed, el protagonista del llibre tenia dotze anys, va presenciar, a la fira, que es fa al bosc, un esgarrifós accident d’una de les atraccions que va desfigurar per sempre una joveneta del poble.

El llibre presenta amb molta habilitat les relacions que s’estableixen els nens, entre ells i les seues famílies, i descriu el que pot ser una societat rural prototípica: la metgessa, el capellà fanàtic, el mestre, l’amo de pub, el policia, la dona de la neteja… i encara fa guaitar qüestions de fa trenta anys com els conflictes que generaven els detractors de l’avortament, i la preocupació actual per l’Alzheimer. I entretrant, accidents sospitosos, assassinats, i tot precedit per missatges dibuixats amb guix.

Alguns mitjans l’han comparada a les obres d’Stephen King. En tot cas, és una novel·la de gènere senzilla de llegir, que manté l’interès i pot ser un bon entreteniment.

Entrevista a l’autora: http://www.elmundo.es/papel/lideres/2018/06/30/5b325e4f468aeb1c488b457f.html

Títol: L’Home de Guix
Autora: C.J. Tudor (traducció d’Albert Torrescasana Flotats)
Editorial: Rosa dels Vents, maig del 2018
Preu: 18.90 €
350 pàgines
ISBN: 9788416930685
Preu epub: 1.89 euros
Epub: https://www.casadellibro.com/ebook-lhome-de-guix-ebook/9788416930685/6417581

Coberta del llibre

 

Imatge de l’article: Alessio Albi  https://fine-art.photogrist.com/alessio-albi/

Temps de lectura: 1 minuts

1+

Deixa una resposta