El concurs de vídeos ‘València en Clip’ ja té guanyadors
Els premis seran lliurats el pròxim 13 de juliol
El concurs de vídeos curts convocat per Fundació Scito, a través del web Diveos, en col·laboració amb Caixa Popular, ja té guanyadors. Els premis s’han atorgat atenent als criteris de qualitat tècnica i artística, originalitat del guió i interès social del metratge.
El premi Caixa Popular al millor curtmetratge ha estat per a Rogelio Rubio amb el seu treball “Esmorzaret – Una història de València”. El premi s’atorga per l’alta qualitat tècnica i artística de la peça, pel seu interès social i el seu caràcter reflexiu. Es premia el guió literari ben pensat i aconseguit. El premi serà lliurat per Caixa Popular.
El premi Fundació Scito al millor curtmetratge s’atorga a Carles Luján i el seu vídeo “Un lloc veritablement especial”. Destaca l’alta qualitat tècnica i artística del metratge que mostra diferents localitzacions de la ciutat de València, així com a l’interès social de la peça. El premi serà lliurat per Fundació Scito.
L’altre premi és per a Taguer B. i el seu videoclip “Vacilar”, per la seua originalitat, així com pel treball de composició i producció de la peça musical.
Els premis es lliuraran presencialment el dia 13 de juliol a la seu de la Fundació Scito, així com a la seu de Caixa Popular.
Podeu consultar l’acta del jurat ací.
Més sobre ‘València en Clip i Diveos’
‘València en clip’ es dissenya amb l’objectiu formar un trencadís animat de la ciutat de València a través de la càmera dels seus habitants i visitants. Des de la Seu fins als carrers vius de Benimaclet. Des dels últims espais d’horta fins a la modernitat dels edificis de Calatrava. Des de la tranquil·litat d’un passeig pel riu Túria i els seus espais verds fins al bullici del tràfic de les grans vies. València està feta d’històries i ‘València en clip’ pretenia descobrir-les i mostrar-les al món.
Aquest concurs marca el punt d’inici de la plataforma Diveos, una plataforma cultural de Fundació Scito, que acull tot tipus de vídeos, sense restriccions temàtiques, de gènere o durada. Un espai que agrupa projectes grans i menuts, més o menys ambiciosos, amb dos únic requisits: que la llengua vehicular siga el valencià i que es tracten problemes i/o inquietuds que afecten els valencians. Diveos pretén ser una plataforma de vídeos oberta i de proximitat, amb contingut de qualitat per al públic valencià.
Temps de lectura: 2 minuts