La revista més vital

En minoria. Cròniques d’una desigualtat

Les companyes de l’Associació de Dones Nacionalistes ‘Terra’, ADONA’T, enguany han exposat el seu desé projecte per al 8 de març. Es tracta d’una exhibició de fotos de premsa realitzades per l’única fotoperiodista de Castelló, Carme Ripollés, que han estat retocades per la dissenyadora Lídia Díaz. A les catorze fotos seleccionades hi ha sempre grups de representació social, política i econòmica del nostre entorn, i totes elles tenen en comú que hi ha molts hòmens i poques dones. I en alguna, no hi ha cap de dona.

Cada imatge, a més, va acompanyada per una crònica redactada per una periodista de Castelló i les seues comarques. M. Carme Aparisi, Núria Balaguer, Cristina Garcia i Grau, Mònica Gumbau, Lola Oliver, Sara Ortells, Xelo Pastor, Asun Pérez, Lídia Sanchis, Nerea Soriano, Rosabel Tavera, Violeta Tena, Núria Tirado i Marta Ventura han escrit sobre la desigualtat per a ADONA’T.

A banda de l’exposició, com és habitual en ADONA’T, acompanyen el projecte amb una edició no venal que recull, a banda de les cròniques periodístiques, uns textos introductoris de Mari Rubio, presidenta d’ADONA’T, Reis Lloría Adanero, professora de la Universitat de València, Empar Marco, directora general d’À Punt Mèdia, Carme Pinyana, editora de la Universitat Jaume I, i Vicent Climent i Jordà, rector de la Universitat Jaume I.

ADONA’T ja ha produït 10 projectes expositius i els corresponents llibres i vídeos.

Imatge de l’article: Panell de l’exposició EN MINORIA. CRÒNIQUES D’UNA DESIGUALTAT amb Carme Ripollés i Lídia Díaz.

Temps de lectura: 1 minuts

0

Deixa una resposta