fbpx
Diversa, transversal i en valencià

Girar la truita

Girar la truita

 

Ell sempre em gira la truita, en té molta traça, i un canell que fa un gir molt ben ensinistrat, les meves galtes prou que ho han tastat més d’un cop.

Ell és al·lèrgic a la ceba, i em té prohibit afegir-ne a la típica truita de patata.

Jo li havia prohibit que em tornes mai a tocar la cara, i no em va fer cas. Mai no l’hi he posat ceba a la truita, podria matar-lo amb tan sols una ceba de les de Figueres. És un secret entre nosaltres, ni la seva mare en sap res de la seva al·lèrgia.

Aquest vespre en el súper he trobat la solució als meus mals, un producte nou que sols els qui ens agrada la truita com deu mana notarem, i a qui no agrada no ho noten. Això diu l’eslògan, però jo he llegit una altra cosa. M’agraden les segones lectures.

He posat tot el pot a la truita que ara ell està girant, amb la seva típica destresa.

Friso perquè en mengi un bon tros.

No puc esperar a emprovar-me el nou vestit negre que m’he comprat.

Temps de lectura: 1 minuts

Deixa una resposta

Utilitzem cookies PRÒPIES I DE TERCERS per fer anàlisis d'ús i de mesura de la nostra web mer a millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerarem que n'acceptes l'ús. Pots consultar la nostra política de cookies, on a més trobaràs la forma de configurar el teu navegador web per a l'ús de cookies

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close