Aller-retour (viatge d’anada i tornada)

Em senta bé la jubilació i també la viudetat. Els meus tres fills ja estan ben col·locats i sóc ja plenament conscient que la vida m’ha somrigut. I és que se m’ha quedat una bona paga. Sap què? Que això dels néts ja són figues d’una altra panera i que jo ja he fet el meu camí i n’he llaurat de molts nous pels altres i n’he fet de ben fondes altres…
Llegir més...

En utilitzar el nostre lloc web estàs consentint l'ús de cookies d'acord amb la nostra política de cookies. Obtén més informació sobre cookies

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close