fbpx
La revista més vital

(i mira que jo ho faig)

No em solen molestar
els armaris oberts
ni la porta mig tancada

No em molesta la roba per terra,
el llit desfet
ni els llibres inacabats

El que no puc suportar
és que parlen durant la peli
(i mira que jo ho faig)
ni que em tiren per cara
coses del passat

Odie poques coses,
però per desgràcia,
en certs moments de la meua vida
també ame altres poques

Escric molt poc
i passe a net
menys de la mitat dels poemes

No em molesten els diners en monedes
ni l’aigua gelada

No tinc bona lletra,
faig faltes d’ortografia
i com tots,
ame la pluja de l’estiu…

Per desgràcia,
no em val de res ser tot açò,
si al final,
acabaré sent,
els records de les persones.

Temps de lectura: 0 minuts

Deixa una resposta

Utilitzem cookies PRÒPIES I DE TERCERS per fer anàlisis d'ús i de mesura de la nostra web mer a millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerarem que n'acceptes l'ús. Pots consultar la nostra política de cookies, on a més trobaràs la forma de configurar el teu navegador web per a l'ús de cookies

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close