La revista més vital

Imaginar l’educació. 50 anys amb Frato

En l’exposició “Imaginar l’educació. 50 anys amb Frato” de la Ciutat de les Arts i les Ciències, es convida els visitants a descobrir els valors que tanca el seu concepte d’educació a través d’objectes, jocs, tallers i activitats de debat.  La mostra aprofundix en el seu concepte d’educació basat en el respecte i l’escolta dels xiquets, que fomenta l’aprenentatge i promou la curiositat. 

Aquesta exposició, que s’inaugura el proper dijous 28 de setembre i estarà a València fins juny de l’any que ve, està estructurada en diversos àmbits que ajuden a reflexionar sobre realitats quotidianes com l’escola, la llar o la ciutat. Compta amb espais participatius de construcció, naturalesa, jocs i teatre, i tallers didàctics o activitats de debat. Un lloc esplèndid per a imaginar l’educació amb tot el que és necessari per a pensar, aprendre i compartir. Una increïble oportunitat per a descobrir l’immens potencial dels xiquets!

 

Francesco Tonucci (Frano, 1940), més conegut com a Frato, és pedagog i dibuixant. Les seues vinyetes, sempre mostrades des de la perspectiva dels xiquets, reflectixen les errades i les contradiccions de l’educació en les societats urbanes i desenvolupades.

“Imaginar l’Educació. 50 anys amb Frato” és una invitació a pensar i a discutir pràctiques més i menys encertades en l’educació, i imaginar un canvi. Al mateix temps, aquesta exposició representa una oportunitat per a mostrar la intel·ligència i la creativitat dels xiquets, així com la seua capacitat per a aprendre i construir.

+ info en: www.cac.es/va/web/frato.html

Temps de lectura: 1 minuts

0

Deixa una resposta