La revista més vital

Quan ja estic cansada d’estar amb mi mateixa…

Aquest volum inclou en 71 pàgines dos llibres “Madeixes” i “Ganyotes”, amb vint-i-quatre poemes cadascun.

La lírica d’Anna Bou Jorba es basa en la construcció d’imatges nítides, ben recognoscibles i fàcils d’identificar, com l’art rupestre llevantí, plenes de fauna (porcs, meduses, dinosaures, mosques, aranyes, voltors, ossets i aneguets (de peluix i de plàstic), d’humanitat (homes/dones, vius i morts), i també d’àngels i fantasmes.

Es deleix per l’arquitectura i s’hi ubica en monestirs, catedrals, esglésies romàniques, barraques de tir, un pis buit, un hammam marroquí i altres paisatges amb arestes, fronteres, horitzons… i cartes d’amor.

Anna Bou Jorba (Barcelona, 1973) acaba de publicar aquest seu tercer poemari, que ha obtingut el premi Benvingut Oliver 2016 amb un jurat format per Àngels Gregori, Marisol González i Josep Ballester.

Els premis Benvingut Oliver, que convoca l’Ajuntament de Catarroja de manera ininterrompuda, i amb una bona dotació econòmica des de fa ja més de vint anys, són dels més antics que es lliuren al nostre país. Des del 2003 Perifèric Edicions publica les obres guanyadores en les modalitats de Narrativa juvenil, Poesia i Narrativa adulta.

Aquest llibre, com els bons llibres de poesia és suggestiu i, tot i que no pretén aconseguir objectius trascendents, ens fa gaudir de la lectura i sorprendre’ns de la capacitat de comunicar tan visual i creativa de l’autora.

Coberta del llibre

 

Títol: El cirurgià de màscares

BOU JORBA, ANNA

Editorial: PERIFERIC EDICIONS

Any de publicació: 2018

ISBN:978-84-92435-06-7

Preu: 12 euros

Imatge de l’article: Una dona davant l’espill [curtmetratge] Foley Universidad EAFIT

Temps de lectura: 1 minuts

2+

Deixa una resposta