“Encara que coste de creure, als Estats Units el tatuatge més sol·licitat és el logo de Nike.” (p. 81)
Pilar Alfonso, nascuda a Cinctorres (els Ports), fa divulgació amb aquesta obra de 150 pàgines. I això és molt interessant. Prèviament ja havia publicat a la col·lecció universitària “Aldea Global”, el títol Les marques ONGD, on descriu i analitza els principals relats construïts pels anuncis de televisió de nou ONGD al llarg de dues dècades, explicant així bona part dels errors comunicatius de tota una època, posant de manifest la rellevància social i comunicativa de la publicitat neosolidària, i palesar la utilitat i la urgència de (re)pensar-la.
En aquest títol d’Onada Edicions es poden trobar, amb un llenguatge molt planer i un estil amè i fàcil de llegir, el que són i el que representen les marques al segle XXI, la seua importància en “l’educació” de la societat, i tot un seguits de “relats” de marca. Què hi ha darrere de Coca-cola, de Nestlé, de Nike, d’Apple, de Benetton, d’Intermon Oxfam, del FC Barcelona…?
Un exercici de bona comunicació, assequible a públic general i, molt adequadament, també pensat per al lector jove. Un recull de “relats” que ens pot aportar molt per tal que en siguem més conscients del nostre paper com a consumidors de marques.
Més info: http://www.onadaedicions.com/producte/%28Tot%29-el-que-encara-no-saps-sobre-les-marques/
Temps de lectura: 1 minuts